Bandeau bikini

De bandeau bikini straalt uit in zijn eenvoud, juist de eenvoud van de bandeau bikini maakt deze zo stijlvol. De bandeau bikini is een bikinitop zonder bandjes waardoor de bandeau bikini er voor zorgt dat je streeploos bruin wordt. Natuurlijk is de bandeau bikini ook erg handig wanneer je het strand verlaat, je kan dan met een gerust hart een strapless zomerjurkje dragen zonder dat je bikinibandjes onder je jurkje uitkomen. De bandeau bikini wordt net als de strapless bh in toenemende mate gedragen. De bandeau bh is deze zomer de musthave voor elke vrouw!

Bandeau bikini en cupmaat

De bandeau bikini komt het best tot zijn recht wanneer deze door vrouwen met een gemiddelde cupmaat wordt gedragen. De bandeau bikini accentueert dan op een positieve manier het bovenlichaam. Wanneer vrouwen met een grote cupmaat een bandeau bikini dragen worden de borsten ‘platgedrukt’ wat er erg onnatuurlijk uiztiet.

Geschiedenis bandeau bikini

Het zal je wellicht verbazen dat vrouwen al eeuwen bandeau tops dragen, zelfs de Egyptenaren en de Romeinen droegen destijds al bandeau tops. Sinds de bikini in 1946 is uitgevonden is de bandeau bikini alleen maar in populairiteit gegroeid. De bandeau bikini ziet er dus niet alleen klassiek en stijlvol uit, het is ook een echte klassieker. Koop nu een bandeau bikini en voel je deze zomer een Romeinse godin op het strand.