De juiste strapless bh

Strapless bh’s zorgen voor een goede ondersteuning van de borsten zonder dat er bh bandjes op je schouders zichtbaar zijn. Vooral in de zomermaanden dragen veel vrouwen een strapless bh onder hun jurkje zodat er geen bh bandjes zichtbaar zijn. Het kiezen en dragen van de juiste strapless bh kan je ook wat zorgen geven.

Strapless bh met afbeembare bandjes

Koop een strapless bh met afneembare bh bandjes. Deze strapless bh’s zijn vaak voorzien van meerdere haakjes waar de bh bandjes aan bevestigd kunnen worden. Hierdoor is de bh op meerdere manieren te dragen waardoor je meer plezier van de bh zult hebben.

Manieren om een strapless bh te dragen

Leer op welke manieren de bh te dragen is. Het is goed om de verschillende manieren te kennen zodat je deze ook kunt gebruiken. Bh’s met afneembare bh bandjes worden vooral gedragen onder haltertops en tops met gekruiste bandjes. Een bh met afneembare bandjes is altijd op een manier onder deze kledingstukken te dragen zonder dat de bh bandjes zichtbaar zijn.

Wanneer je een bh met lange bandjes koopt kan je deze onder kledingstukken met een lage rug dragen. Wanneer je de lange bh bandjes kruislings over je bovenbuik draagt houden deze de achterkant van de bh omlaag. Hierdoor komt je bh niet onder kledingstukken met een laag uitgesneden rug uit.

Zelfklevende strapless bh’s

Ook zelfklevende bh’s zijn he overwegen waard. Zelfklevende bh’s zijn uitermate geschikt om gedragen te worden onder kledingstukken met een blote rug. Let bij het kopen van een zelfklevende bh wel goed op of deze meerdere keren te gebruiken is. Als je grote borsten hebt is het gebruik van een zelfklevende bh af te raden, deze bh geeft je borsten onvoldoende steun.

Zorg voor een passende strapless bh. Veel vrouwen kopen een strapless bh een cupmaat en bovenwijdte kleiner. Dit voorkomt dat de strapless bh afzakt.

Comments are closed.