Top 3 strapless bh’s voor grote borsten

Een mooi zomers gebruinde huid laat je natuurlijk graag zien. Maar zichtbare aftekeningen van je bh bij het dragen van een strapless jurkje is je grootste nachtmerrie. Een strapless bh is de perfecte oplossing. Als je grote borsten hebt is deze oplossing niet zo eenvoudig als het lijkt. Een strapless bh die grote borsten ondersteunt, op hun plaats houdt en er mooi uit ziet is zeldzaam. Charlotte Kemp (Dailymail) maakte een top drie van strapless bh’s voor grote borsten

Wonderbra Ultimate Strapless Lace Up

De Wonderbra Ultimate Strapless Lace Up (zowel in zwart als wit verkrijgbaar) zorgt voor de beste lift. Deze bh houdt niet alleen de borsten goed omhoog maar zorgt ook voor een uitermate fraai decollete. De kanten afwerking van de Wonderbra zorgt ervoor dat deze bh ook een lust voor het ook is.

Mark & Spencers Black Ultimate Long Line

Mark & Spencers heeft met de Black Ultimate Longe Line Solutions de meest glamorous strapless bh. Deze bh is multifunctioneel en kan dus ook met bandjes gedragen worden. De vier haakjes op het rugpand zorgt ervoor dat deze bh stevig zit als je hem strapless draagt.

Prima Donna Perle Strapless

Onze zuiderburen zijn met merken als Prima Donna en Marie Jo sterk in het ontwikkelen van goede bh’s. De Perle Strapless bh van Prima Donna scoort op alle facetten goed. Deze bh is comfortabel, geeft je een veilig gevoel en zorgt daarnaast voor een mooie vorm en goede lift. Een echter aanrader dus.

Bron: HLN.be

Comments are closed.