Bandeau bh

De bandeau bh is een specifiek type strapless bh. De bandeau bh wordt als een band om de borsten gewikkeld en zorgt hierdoor voor ondersteuning van de borsten. De meeste bandeau bh’s hebben geen opening en worden over het hoofd aangetrokken. De mate waarin een bandeau bh voor ondersteuning van de borsten zorgt loopt zeer uiteen. Zo zorgt een voorgevulde bandeau bh slechts voor een klein beetje ondersteuning. Wanneer je behoefte hebt aan meer ondersteuning is het verstandig om voor de bandeau bh met beugel te gaan.

Een bandeau bh voor iedere situatie

Bandeau bh’s zijn vekrijgbaar in de meest uiteenlopende kleuren en patronen. Een effen bandeau bh is geschikt voor gebruik als een normale bh. Een bandeau bh met print of patroon is geschikt om te gebruiken wanneer je verschillende lagen kleding draagt. De bandeau bh heeft haar succes aan haar veelzijdigheid te danken. Het succes van de bandeau bh heeft geleid tot bandeau topjes en zelfs bandeau bikini’s.

Voordelen van de bandeau bh

  • De naadloze bandeau bh zit vaak comfortabeler dan andere strapless bh’s;
  • Bij het aantrekken van een bandeau bh hoef je niet met haakjes en oogjes te klungelen;
  • De bandeau bh is in uiteenlopende kleuren en patronen vekrijgbaar waardoor deze ook onder doorschijnende kleding is te dragen;
  • Bandeau bh’s zijn geschikt voor gebruik door moeders als voedingbh;