De bh mag deze zomer uit

De celebs doen het al gaat de gewone vrouw ook mee in deze trend? De bh mag deze zomer uit! Grote of kleine, hangende of staande borsten? Hippe vrouwen gaan komende zomer zonder bh door het leven. Als er een trend ontstaat onder celebs duurt het vaak maar kort voor dat deze trend ook de gewone mens bereikt. Rihanna, Kim Kardashian, Rita Ora, Miranda Kerr en Toni Braxton zijn al zonder bh gespot. Doe jij ook mee met deze trend of moet je toch even slikken en sla je over?

Leven zonder bh gezonder?

Uit een Frans onderzoek blijkt dat een leven zonder bh een stuk gezonder zou zijn. Volgens dit onderzoek verlicht een bh geen eventuele rugpijn en versnelt een bh juist het proces van slapper worden de borsten. Volgens het onderzoek worden je borsten lui van een bh. Robert Shoemacher heeft kritiek op dit onderzoek: kijk eens naar Afrikaanse vrouwen die nooit een bh dragen, van hun borsten blijft ook weinig over. Dat het bindweefsel van de borsten zonder bh sterker wordt is fictie. De sterkte van het bindweefsel is namelijk genetisch bepaald.

Nederlandse vrouwen met grote boezem gezegend

Over het algemeen zijn Nederlandse vrouwen met een grotere boezem gezegend dan de Franse mademoiselles. Zwaardere borsten ondervinden natuurlijk ook meer hinder van de zwaartekracht. Grote borsten kun je dus maar beter goed ondersteunen. Wil je toch mee doen aan de bh-loze trend? Dan zijn de strapless bh en plak-bh uitstekende opties.

Bron: RTLnieuws.nl/editieNL

Comments are closed.