Bodyfashion voor onder een doorschijnende jurk

Jurkjes met een half doorschijnende top zijn momenteel erg trendy. Wellicht ben je van plan om de komende feestdagen in een jurkje met half doorschijnende top gekleed te gaan. De kans is aanwezig dat je, je nu al zorgen maakt om bijpassende bodyfashion. Er zijn een aantal soorten bodyfashion geschikt om onder een doorschijnende jurk te dragen. Wij zetten ze alvast even voor je op een rij zodat je zelf alleen nog maar hoeft te kiezen en zonder zorgen de komende feestdagen tegemoet kunt gaan.

Kanten hemdje
Het dragen van een kanten hemdje onder een doorschijnende jurk kan een extra dimensie geven. Niet iedereen vind een kanten hemdje onder een jurk er leuk uitzien, probeer het eens!

Push up plak bh
Push up plak bh’s zijn vrijwel onzichtbaar maar geven uw borsten toch voldoende steun. Toch voelt niet iedereen zich even comfortabel bij het dragen van push up plak bh’s.

Strapless bh
De meest voorkomende keuze is de strapless bh. Deze is zowel met als zonder beugel, in push-up variant en de meest uiteenlopende kleuren te verkrijgen.

Tepelsticker
Sommige vrouwen dragen liever geen bodyfashion onder hun jurk. Een optie is dan om tepelstickers te gebruiken zodat je tepels uit het zicht blijven.

Huidskleurige bh
Het dragen van een huidskleurige bh met bandjes is absoluut not done. De bh bandjes die onder de jurk vandaan komen vormen een raar gezicht. Kies dan voor een jurk waar de bh bandjes niet onder vandaan komen.

Comments are closed.