De bh is uit de mode

doorschijnendshirtjeCelebrities zijn ware trendsetters. Trends die onder celebrities beginnen zetten zich 9 op de 10 keer door en worden mainstream. Een van de laatste trends onder celebs is geen bh dragen. Borsten en tepels mogen dan ook duidelijk gezien worden.

Geen bh gevolg van laatste mode?

Momenteel zijn haltertops, shirts met v-hals en doorschijnende shirts helemaal hip. Een bh of bh-bandje verpest dan al snel je hippe look. Zou dit de reden zijn dat de celebs geen bh meer dragen of komt dit door een recent onderzoek van een Franse wetenschapper?

Bh niet nodig volgens Frans onderzoek

Een Franse wetenschapper heeft gedurende 15 jaar de borsten van 320 vrouwen in de leeftijd van 18 tot 35 jaar die geen bh droegen bestudeerd. Deze vrouwen hadden geen last van rugpijn, hun borsten werden steviger en hun ademhaling werd beter. De Fransman geeft aan dan een bh nergens goed voor is. De meeste vrouwen beginnen met het dragen van een bh wanneer hun borsten zich gaan ontwikkelen. Hierdoor gaat het weefsel zich teveel uitzetten waardoor vrouwen afhankelijk worden van hun bh.

Ga jij de trend onder Celebs volgen en draag je geen bh meer of draag je toch een (strapless) bh onder je hippe doorschijnende shirtje?

Comments are closed.