Benadruk je decolleté

Het dragen van een strapless jurkje of bandeau kan voor onhandige situaties zorgen. Is het jou ook opgevallen dat veel vrouwen vaak aan hun strapless jurkje ‘plukken’ om deze terug op hun plaats te krijgen? Het geheim zit in een goede pasvorm en bijbehorende bh.

Geheim: pasvorm en juiste maat

Onder een strapless jurkje draag je vanzelfsprekend een strapless bh. Als beide de juiste maat en pasvorm hebben is het niet nodig je jurkje en bh regelmatig op hun plaats te trekken. Bijkomend voordeel is dat de combinatie van jurkje en bh je decolleté extra benadrukken.

Corrigerend, benadruk je decolleté

Ben je zelf niet te spreken over je decolleté en om die reden terughoudend met het dragen van een strapless beha of jurk? Helemaal niet nodig! Er zijn ook corrigerende bh’s verkrijgbaar. Hiermee kun je, decolleté naar wens manipuleren.

Wonderbra

Een goed voorbeeld van corrigerende bh’s zijn de strapless bh’s van het merk Wonderbra. Deze bh’s zijn voorzien van een speciale gel waarmee de rondingen van je borsten worden benadrukt. Sommige exemplaren kunnen je borsten tot twee cupmaten groter laten lijken. De strapless wonderbra’s zijn er in de cupmaten A t/m D, in diverse kleuren, prints en met bijpassende strings of shorts.

Comments are closed.