Hoe blijft een strapless bh op zijn plaats?

Als je regelmatig een strapless bh dan ben je vast bekend met de voordelen die dit met zich meebrengt. Maar je hebt vast nog nooit stil gestaan hoe een strapless bh op zijn plaats blijft zitten. In dit artikel wordt op een eenvoudige manier uitgelegd hoe het komt dat een strapless bh op zijn plaats kan blijven zitten.

Sterke elastische band onder de borsten

Strapless beha’s bevatten een sterke elastische band die onder de borsten valt. Deze elastische band is bestand tegen trekkracht en veert makkelijk terug naar zijn natuurlijke vorm. Deze band zorgt er voor dat de bh onder de borsten op zijn plaats blijft zitten. Geef de elastische band voldoende aandacht en onderschat deze niet als je een beha gaat kopen. De band moet goed aan je lichaam uitsluiten. Een te strakke band zorgt voor ongemak en een te losse band heeft als gevolg dat de bh niet op zijn plaats blijft.

Silicium strips aan de binnenkant.

Naast de elastische band zijn veel strapless bh’s aan de binnenkant boven en onder de borsten voorzien van een silicium strip. Deze strip heeft een anti-slippende werking en zorgt er voor dat de bh aan je huid hecht. Het is belangrijk om te weten dat de silicium strip zijn werking verliest wanneer je de huid insmeert met bodylotion of een verzorgende olie. Gebruik deze producten dus niet voorafgaand aan het dragen van de beha.

Strips onder de armen

Sommige strapless bh’s zijn ook nog eens voorzien van verticale plastic strips. Deze strips worden onder de armen geplaatst en zorgen voor stevigheid. Deze techniek is relatief oud en wordt ook gebruikt om korsetten hun pasvorm te geven. Naast stevigheid zorgen de plastic strips ook onder de armen voor een hechting aan de huid.

Combinatie met juiste maat voorkomt afzakken

Bevat een strapless bh een sterke elastische band, silicium strips aan de binnenkant en plastic strips onder de armen? Dan kan je er zeker van zijn dan je geen stevigere bh kan vinden. Koop deze bh in de juiste maat en je bent verzekerd dat deze op zijn plaats blijft zitten en niet zal afzakken.

 

Comments are closed.