Plak bh

De plak bh is een comfortabele zelfklevende variant van de strapless bh. In tegenstelling tot een normale strapless bh heeft de plak bh geen rugpand. Hierdoor is deze bij uitstek geschikt om onder een jurk, blouse of topje met open rug te dragen.

kwalitatieve plak bh’s

Plak bhVeel vrouwen reageren in eerste instantie sceptisch op de plak bh en vragen zich af of deze bh wel werkt en blijft zitten. Natuurlijk is deze reactie te begrijpen want een bh die niet blijft zitten kan je uitermate ongemakkelijk gevoel geven. De goedkopere varianten willen nog wel eens loslaten maar bij de kwalitatieve plak bh’s van merken van Bye Bra en Hunkemöller hoef je hier absoluut niet bang voor te zijn.

Werkt tot cupmaat F als een gewone BH

Plak bh’s zijn in de meeste cupmaten beschikbaar. Een plak bh neemt tot en met cupmaat E de volledige werking van een gewone bh over. Vanaf cupmaat F neemt de werking van een plak bh af. Of de zelfklevende bh dan de volledige werking van een gewone bh overneemt is dan volledig van de borst afhankelijk.

Verschillende varianten plak bh’s

Plak bh’s zijn er in verschillende varianten waaronder de siliconen bh, sticker plak bh en de strapless plak bh. De strapless plak bh is het meest gebruikt. De siliconen bh is een plak bh voorzien van een extra siliconen vulling waardoor de borstomvang visueel wordt vergroot. De sticker plak bh is een push op sticker die boven de tepel op de borst wordt geplakt en op deze manier de borst lift.