High-tech True Love Tester Bh

Ben je verward over je gevoelens voor iemand? Probeer dan de nieuwe high-tech bh van Ravijour. Hiermee voorkom je dat je zomaar uit de kleren gaat voor een one-night-stand en hier achteraf spijt van hebt. De bandjes en haakjes van deze bh zijn alleen los te maken wanneer je duidelijk verliefd bent. De ‘True Love Tester’ bh is een unieke mix van fashion en technologie ter ere van het 10-jarig bestaan van de Chinese lingerie producent Ravijour.

Bh herkent hartslag bij verliefdheid

De high-tech bh is doormiddel van bluetooth verbonden met een speciale smartphone app. Op basis van deze combinatie kan de hartslag van de vrouw die de bh draagt worden gemonitord. De bandjes en haakjes van deze bh kunnen alleen losgemaakt worden wanneer de hartslag op het niveau van verliefdheid komt. Wees niet verontrust dat de bh tijdens een rondje hardlopen plotseling loslaat want de gebruikte techniek herkent het verschil tussen een verhoogde hartslag van hardlopen en een verhoogde hartslag van verliefdheid.

Ben jij een van de vijf gelukkigen?

De combinatie van fashion en techniek die het ongewenst los maken van de bh-bandjes en -haakjes onmogelijk maakt is een interessant concept. Ravijour zet deze high-tech bh in advertenties weg als eens vorm van beveiligde kleding. In onderstaande video wordt de beveiligende werking van de bh gedemonstreerd. De bh is overigens niet direct te koop. Wanneer je voor minimaal 50 dollar aan Ravijour lingerie koopt maak je kans om een van de vijf gelukkigen te zijn die de bh in een van de 6 voorgeselecteerde hotels mag uitproberen.

Comments are closed.