Welke maat strapless bh?

Nog lang niet iedereen koopt en draagt een strapless bh zonder moeite. Hierdoor worden met enige regelmaat vragen gesteld. Een van de meest gestelde vragen is:

Moet ik een strapless bh een maat kleiner kopen dan een andere bh?

Koop de juiste cup- en omvangsmaat

Net als bij iedere andere bh is het ook bij de strapless bh van belang dat u de juiste maat koopt en draagt. Hierbij die je rekening te houden met zowel de cupmaat als de omvang. In principe kan je een strapless bh in dezelfde maat kopen dan elke andere bh. Voor een optimale ondersteuning van de borsten moet een bh, strapless of niet, perfect passen. De cup dient goed om de borsten te passen en de rugband mag niet in je vel drukken/snijden.

Maten kunnen per bh-merk verschillen

Wanneer je een strapless push up bh koopt kan het zijn dat een cupmaat groter net iets beter past. Daarnaast kan het altijd zo zijn dat cupmaten en omvangsmaten per bh-merk verschillen. Om er zeker van te zijn dat je de juiste maat strapless bh koopt doe je er goed aan om de bh te passen. Dit hoeft overigens niet te betekenen dat het onmogelijk is om een goede strapless bh op internet te kopen. Voor de meeste webshops is het namelijk geen enkel probleem wanneer je producten die niet passen retourneert.

Comments are closed.