Trendy zichtbare bh-look

Met het dragen van een strapless bh voorkom je dat de bh of de bandjes zichtbaar aanwezig zijn. In sommige gevallen kan het zichtbaar dragen van een bh ook stijlvol en sexy zijn. Hoe pak je dit aan? Hierbij een aantal tips hoe je een zichtbare bh draagt.

Perfecte pasvorm

Het zal je niet onbekend in de oren klinken dat een bh in de juiste maat enorm belangrijk is. Dit geldt natuurlijk ook voor de zichtbare bh-look. Zorg dat je een goed passende bh draagt, met name de cup moet goed aansluiten. Ben je niet zeker of een bh goed past laat je dan in je favoriete lingeriewinkel adviseren.

De juiste gelegenheid

De zichtbare bh-look is natuurlijk niet voor iedere gelegenheid even geschikt. Een kantoordag, familiefeestje of een dagje shoppen zijn voorbeelden waarbij de zichtbare bh-look absoluut not-done is. De zichtbare bh-look is geschikt voor een feestje, gala of premiere.

Laat het geen ongelukje lijken

Als je voor de zichtbare bh-look gaat laat het er dan natuurlijk uitzien en laat het er niet uitzien alsof je bh per ongeluk zichtbaar is. Houd dus niet continu een vestje of jasje voor je bh maar ga er voor!

Uitgesproken kleuren

Bij de zichtbare bh-look is het absoluut not done om een huidkleurig exemplaar te dragen, dit ziet er echt enorm cheasy uit. Het is dan namelijk alsof je geen geen bh draagt en ook geen tepels hebt. De kans dat je met de zichtbare bh-look opvalt is enorm groot, draag dan ook een uitgesproken kleur bh.

Comments are closed.